Wekelijks schrijven we over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van social media en digitale marketing. Alle nieuwtjes, tips & tricks en praktijkvoorbeelden. Onze artikelen publiceren we met heel veel plezier op de website van Social Media expert Corinne Keijzer
 • Gratis webinar – LinkedIn voor werkzoekenden
  by Rik Keijzer on 23 juli 2020 at 14:53

  "Corinne, waarom zet je LinkedIn niet in?!" zei iemand 10 jaar geleden tegen mij nadat ik mijn frustratie uitte dat het solliciteren maar niet wilde lukken. Wat denk je, reageerde ik positief? Ik vertel het je in deze 15 minuten gratis webinar

 • Je LinkedIn kopregel als uithangbord – 5 gouden tips
  by Corinne Keijzer on 6 juli 2020 at 16:08

  Je LinkedIn kopregel, wat moet je daar nou toch mee? De één zegt 'je moet er een vraag van maken', de ander zegt 'nee hoor, steekwoorden, veel beter!'. En weer een ander vindt het prima om alleen de functienaam daar te hebben staan. Zoveel mensen zoveel meningen. En uiteraard heeft heel veel te maken met je insteek van LinkedIn. In welke functie je werkzaam bent en wie je wilt bereiken. Een ding is zeker: je kopregel is je […]

 • LinkedIn nieuws juni 2020
  by Corinne Keijzer on 2 juli 2020 at 05:23

  Nieuwe opties op LinkedIn, wat is er in juni allemaal gewijzigd of nieuw op de persoonlijke profielen en bedrijfspagina?

 • 7 tips om werk te zoeken met Facebook vacatures
  by Rik Keijzer on 4 juni 2020 at 08:43

  Stel dat je een nieuwe baan wilt of dat je überhaupt werk wilt hebben, waar ga je dan allemaal zoeken? De meeste mensen weten ook dat je via LinkedIn banen kunt vinden, maar wist je dat je ook via Facebook werk kunt zoeken én vinden? Ik geef je in dit blog tips en advies over hoe jij geschikte vacatures kunt vinden.

 • 5 supertips voor contentmarketing
  by Corinne Keijzer on 3 juni 2020 at 11:43

  Content, content, content... ik blijf er op hameren, het is écht een van de belangrijkste factoren binnen je hele communicatie- en marketingstrategie. En met name online. Maar wát dan? En waarom heeft de een honderden likes en reacties en knijp jij er misschien net tien likes uit op je post? Ik ga je helpen met 5 belangrijke tips die jou zeker gaan helpen beter in beeld te komen bij je doelgroep.

 • LinkedIn nieuws mei 2020
  by Corinne Keijzer on 1 juni 2020 at 13:15

  Wat een maand! Wat een mooie, nieuwe, gave opties zijn er bijgekomen. Heel benieuwd of jullie ze ook al zien en in kunnen zetten, soms moet je even geduld hebben. Hier komen ze allemaal, in willekeurige volgorde.

 • LinkedIn stories – hoe zet ik ze in
  by Corinne Keijzer on 13 mei 2020 at 10:44

  En ja hoor, na ruim een jaar testen onder Amerikaanse studenten, zijn ze daar ineens in onze LinkedIn app te vinden: LinkedIn Stories. Een nieuwe optie die nieuwe mogelijkheden biedt. Maar wat kun je er mee en wat maken ze anders dan de stories op Facebook of Instagram? Ik geef je 5 tips om ze zakelijk goed in te zetten.

 • LinkedIn nieuws april 2020
  by Corinne Keijzer on 4 mei 2020 at 09:13

  Wat is er aangepast, nieuw of verwijderd op LinkedIn in de afgelopen maand? In ieder geval een paar nieuwe opties op zowel persoonlijke profiel als bedrijfspagina maar ook in de Sales Navigator. Hier volgt het overzicht van april!

 • Interview AD – LinkedIntips voor werkzoekenden
  by Corinne Keijzer on 29 april 2020 at 14:55

  Wat doe je wel en wat doe je niet als je werkzoekend bent op LinkedIn? Dat je profiel op orde moet zijn, dat weten we ondertussen wel, maar verder zijn er nog een aantal punten waar je goed op moet letten. Samen met Rik Keijzer en Aaltje Vincent geef ik je een aantal waardevolle tips!

 • Gratis videobellen via Whatsapp, hoe doe je dat
  by Rik Keijzer on 29 april 2020 at 07:33

  Whatsapp is de meest gebruikte messenger app in Nederland met meer dan 10 miljoen mensen die het dagelijks gebruiken om met elkaar te chatten. Één van de populairste onderdelen van deze app is videobellen met elkaar. Dat kan één op één of met meerdere tegelijk in een groep. Ik leg je hier uit hoe je dit doet.