Wekelijks schrijven we over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van social media en digitale marketing. Alle nieuwtjes, tips & tricks en praktijkvoorbeelden. Onze artikelen publiceren we met heel veel plezier op de website van Social Media expert Corinne Keijzer
 • De invloed van social media op recruiters + 3 praktische sollicitatietips
  by Gastblogger on 26 maart 2020 at 14:24

  De zoektocht van recruiters is veranderd. Hun passieve manier van werven heeft plaatsgemaakt voor een actievere aanpak: personeel wordt gevonden via social media-platformen. Bekijk hier drie praktische sollicitatietips!

 • LinkedIn nieuws februari 2020
  by Corinne Keijzer on 2 maart 2020 at 14:13

  Wat een gave nieuwe opties en verbeteringen heeft LinkedIn afgelopen maand doorgevoerd! Ik ben zelf vooral superblij met het opsplitsen van de media op je profiel. Lees snel verder wat er nog meer aangepast of nieuw is.

 • Interview over LinkedIn op site Eva Jinek
  by Corinne Keijzer on 20 februari 2020 at 16:04

  Toen de redactie van Eva Jinek me belde maakte mijn hart héél even een sprongetje. Maar het ging niet om de show, ze wilden graag een interview afnemen voor het platform van Eva Jinek. Oh well, ook leuk 🙂  LinkedInnen als een boss. En dan geen tips over je profielfoto of kopregel maar tips waarmee je jezelf écht op de kaart zet!

 • Interview de Telegraaf over Whatsapp groepen op het werk
  by Corinne Keijzer on 10 februari 2020 at 11:41

  Wat zijn de do's and dont's in whatsapp groepen op het werk? Ik vertelde het in een interview aan de Telegraaf.

 • Een snelle website voor je volgers!
  by Antagonist on 7 februari 2020 at 14:37

  Social media is een belangrijk middel om verkeer naar je website te trekken. Is je website traag, dan klikken ze zo weer weg. Zonde van die mooie post of tweet! Daarnaast is een trage website niet goed voor je SEO. Bekijk daarom welke optimalisaties je kunt doorvoeren!

 • LinkedIn nieuws januari 2020
  by Corinne Keijzer on 3 februari 2020 at 19:55

  Wat is er in januari nieuw op LinkedIn, wat is weg en wat komt er nog aan? Tijd voor weer het maandelijkse overzicht.

 • Hoe verwijder je in één keer meerdere berichten van Facebook?
  by Rik Keijzer on 29 januari 2020 at 13:26

  Verwijder in één keer meerdere berichten van je Facebook met deze handige optie. Ik leg je in dit blog stap voor stap uit hoe je dit makkelijk en snel doet.

 • Interview in Mr over twitterende advocaten
  by Corinne Keijzer on 29 januari 2020 at 11:05

  Op 21 januari verscheen op Mr. Online een artikel over twitterende advocaten. Ik vind het een goede ontwikkeling dat ook deze beroepsgroep steeds meer online aanwezig is, het kan zomaar drempels weghalen.

 • Emoji’s en opgemaakte teksten op LinkedIn, wel of niet doen
  by Corinne Keijzer on 22 januari 2020 at 19:45

  Tekst is maar tekst, dus waarom niet af en toe opleuken met verschillende emoji's? Of dik drukken of schuin drukken om iets duidelijk te maken? Op LinkedIn wordt hier steeds meer gebruik van gemaakt. Maar LinkedIn kent helemaal geen opmaaksysteem, dus hoe kan dat? En zijn al die tekentjes en emoji's eigenlijk wel zichtbaar op LinkedIn? Ja en nee. Is het verstandig ze te gebruiken? Ja en nee. Dit vergt wat meer uitleg, lees vooral verder als je […]

 • Hoe plan je Instagram berichten in?
  by Rik Keijzer on 7 januari 2020 at 05:31

  Hoe plan je Instagram berichten in? Dat kan met de Creator Studio van Facebook. Ik vertel je in dit blog hoe je dit instelt en hoe je deze tool gebruikt om Instagram berichten in te plannen.