Wekelijks schrijven we over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van social media en digitale marketing. Alle nieuwtjes, tips & tricks en praktijkvoorbeelden. Onze artikelen publiceren we met heel veel plezier op de website van Social Media expert Corinne Keijzer
 • 15 handige tips voor Whatsapp-groepen
  by Corinne Keijzer on 25 februari 2021 at 13:18

  Whatsapp-groepen bestaan tien jaar en dat moest gevierd worden! Op 22 februari werd ik uitgenodigd in zowel de studio van NPO 1 om in het programma van Dionne Stax  als in de Coen en Sander show van Radio 538 om het een en ander te vertellen over dit onderwerp. Eigenlijk waren beide uitzendingen te kort, ik had nog zóveel tips willen geven. Daarom dit blog, 10 tips om Whatsapp-groepen behendig te gebruiken.

 • 3 manieren om online warme leads te genereren
  by Corinne Keijzer on 9 februari 2021 at 08:23

  Leads genereren ging lange tijd gepaard met vooral koude acquisitie, zowel in de B2C als in de B2B. Gewapend met lange hitlijsten wisten telemarketeers menig persoon telefonisch te overtuigen of juist te irriteren. Salesmanagers en accountmanagers kregen van de marketingafdeling de afspraken ingekopt in de agenda en regelmatig kwam het voor dat de afspraken weer gecanceld werden of kwalitatief zo bedroevend slecht waren dat het alleen maar een […]

 • Hier vind je de beste rechtenvrije stockfoto websites voor jouw social media
  by Rik Keijzer on 3 februari 2021 at 09:50

  Content op social media kan niet zonder afbeeldingen die direct de aandacht grijpen. Ik heb daarom dit overzicht gemaakt met mijn favoriete websites waar ik de beste stockfoto's vandaan haal.

 • 5 gouden tips voor ondernemers
  by Corinne Keijzer on 18 januari 2021 at 15:37

  In 2010 ben ik puur per ongeluk, dankzij de financiële crisis, het ondernemerschap ingerold. In de afgelopen jaren ben ik soms (hard) gevallen maar ben ook altijd weer opgestaan. Een mens moet fouten maken wil je je verder ontwikkelen dus ik heb geen moment spijt gehad van wat ik ook gedaan heb. Incasseren, leren, weer doorgaan en verbeteren, dat brengt je verder in het leven. Graag deel ik een aantal van mijn leermomenten ter inspiratie. Bij […]

 • De 10 best gelezen blogs van 2020
  by Corinne Keijzer on 23 december 2020 at 09:29

  De tien best gelezen blogs uit 2020 van mij en mijn partners. Het is weer een uit één lopend overzicht geworden! Ik wens je alvast veel leesplezier!

 • 3 handige LinkedIn opties die alleen op de app te vinden zijn
  by Corinne Keijzer on 10 december 2020 at 08:01

  Steeds meer LinkedIn opties zijn op de app te vinden welke ook op desktop/laptopversie staan. Toch lopen de app en de desktopversie niet helemaal synchroon als het gaat om functionaliteiten. Ik geef je hieronder drie handige opties binnen de app welke (nog) niet op de desktop te vinden of in te stellen zijn.

 • Not-owned media vs owned media – bouw aan een eigen klantendatabase
  by Rik Keijzer on 23 november 2020 at 14:40

  "Rik, help!!!! Instagram heeft zonder pardon mijn Instagram accounts afgesloten, ik ben al mijn (80.000) volgers kwijt!!!" En dit overkwam mij letterlijk net dus. Een klant die me helemaal in paniek opbelde, omdat maar liefst vier van zijn Instagram accounts zijn verwijderd, vanwege het overtreden van hun beleid. Vanwege privacy ga ik niet in op de details maar ik kan zeggen dat de reden voor Nederlandse begrippen onbegrijpelijk is.

 • 5 manieren om volgers aan te trekken voor je LinkedIn bedrijfspagina
  by Corinne Keijzer on 16 november 2020 at 16:24

  Volgers aantrekken voor je LinkedIn bedrijfspagina, hoe doe je dat? Uiteraard door het plaatsen van goede content. En je hoopt door de likes en reacties dat je pagina opvalt in de netwerken van je volgers, maar wat kun je verder nog doen om je bedrijfspagina op LinkedIn op te laten vallen? Ik geef je 5 manieren om (nog meer) volgers aan te trekken.

 • Uitreiking van mijn 1e Engelse boek ‘LinkedIn for Business – Mastering the Art of Social Branding’
  by Corinne Keijzer on 9 november 2020 at 14:54

  Ik heb mijn allereerste Engelse 'LinkedIn for Business - Mastering the Art of Social Branding' mogen uitreiken! Bekijk hier de video van de uitreiking.

 • Automation tools gebruiken voor LinkedIn – wel of niet doen
  by Corinne Keijzer on 5 oktober 2020 at 13:14

  Ze vliegen je de laatste tijd om de oren: uitnodigingen op LinkedIn, overduidelijk verstuurd met automation tools. Maar waarom doet men dat? En vind de ontvanger dat ook ok? Mag het eigenlijk wel van LinkedIn? Hoe zit dat met de voorwaarden? Hier volgen alle ins en outs, wees wijs en lees het goed door als je het in wilt zetten of misschien zelfs al inzet. Je kunt namelijk voor flinke verrassingen komen te staan!